İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Sumud İçin Ayağa Kalk
İnsanlığın ve özgürlüğün sesi olmak, Sumud’a yönelik saldırıyı kınamak amacıyla toplanıyoruz. "Sumud İçin Ayağa Kalk" sloganıyla bu akşam saat 20.00’da Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nden İsrail Konsolosluğu’na yürüyüş düzenlenecek.
Filistin-Gazze 30.04.2026

Dün gece saatlerinde, Yunanistan açıklarında bulunan Global Sumud Filosu’na, işgalci İsrail donanması tarafından müdahale edildi ve 21 gemi alıkonuldu. Bu hukuksuz müdahaleyi ve bölgedeki işgalci varlığı kabul etmiyoruz.

Filistin’in ve özgürlüğün sesi olan bu sivil girişime yapılan saldırıya karşı sessiz kalmıyor; Gazze’den Lübnan’a kadar uzanan bu zulme karşı tek yürek olduğumuzu haykırıyoruz. Saldırıyı lanetlemek ve alıkonulan gemilerin sesi olmak adına Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak akşam namazının ardından İsrail Konsolosluğu önüne yürüyüş gerçekleştirilecek. 

Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Tarih: 30 Nisan Perşembe (Bugün)
Saat: Akşam Namazı Sonrası ( saat 20.00)
Başlangıç: Barbaros Hayrettin Paşa Camii
Bitiş: İsrail Konsolosluğu, Levent

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH, bu yıl 61 ülkede 3,5 milyon kişiye kurban ulaştırmayı hedefliyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, bu sene “Kurban Kardeşliğe Çağrı” sloganıyla Türkiye dahil 61 ülkede yaklaşık 3,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor. Vakıf bu yıl kurban hisse bedelini 11 bin 500 TL olarak belirledi.
30.04.2026
İHH’nın dikkat çeken bağımlılık raporu kamuoyuna duyuruldu
İHH’nın dikkat çeken bağımlılık raporu kamuoyuna duyuruldu
İHH tarafından hazırlanan “Bağımlılıklarla Mücadelede Sivil Toplumun Rolü, Mevcut Tehditler ve Stratejik Çözüm Önerileri” başlıklı rapor, düzenlenen basın toplantısında kamuoyuyla paylaşıldı. Raporda, çarpıcı veriler yer alıyor.
22.04.2026
İHH’nın geniş kapsamlı bağımlılık raporu kamuoyuna duyurulacak
İHH’nın geniş kapsamlı bağımlılık raporu kamuoyuna duyurulacak
İHH’nın hazırladığı “Bağımlılıklarla Mücadelede Sivil Toplumun Rolü, Mevcut Tehditler ve Stratejik Çözüm Önerileri” başlıklı rapor, 22 Nisan Çarşamba günü (Yarın) saat 11.00’da İHH Genel Merkezi’nde düzenlenecek basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaşılacak.
21.04.2026