İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Suriye halkına 1280 Kurban Hissesi
Ekiplerimiz 11 bin Suriyeliye Kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 01.11.2012

"Kurban İbadet; Paylaşmak Kardeşliktir" sloganıyla başladığı Kurban 2012 çalışmalarını tamamlayan İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye halkı için 1280 hisse kurbanın kesim ve dağıtımını gerçekleştirdi.

Kurban 2012 çalışmalarını dünyada 101 ülke ve bölgede; Türkiye’de ise 66 il ve ilçe merkezinde yapan ve mazlum ve ihtiyaç sahiplerine bayram sevinci yaşatan İHH ekipleri; oldukça zor şartlar yaşayan Suriye halkına rutin yardımlarını sürdürürken Kurban etlerini de ulaştırdı.

Kurban bayramı sürecinde tüm dünyada 41 bin hisse kurbanı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı; Kurban Bayramı'nda 11 bin Suriyeliye kurban eti dağıttı.

[video-275]

Hatay Kriz Masası ekiplerimiz, Suriye içerisinde kesilen bin 280 hisse kurbana ek olarak Reyhanlı, Altınözü ve Yayladağı ilçesinde bulunan yaklaşık 11 bin Suriyeliye kurban eti ulaştırdı.

İHH bağışçılarının talebi üzerine Suriye'nin iç bölgelerinde kesilen bin 280 hisseye ek olarak her biri yaklaşık 4 kilogram olan 2 bin paket kurban eti Hatay ve çevresindeki Suriyelilere dağıtıldı.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024