İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
3 bin kişiye giysi yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya’da açtığı mağaza ile 3 bin ihtiyaç sahibine giysi yardımında bulunuyor. Daha önceden tespitleri gerçekleştirilen mağdur ailelere 10 bin parça giyim malzemesi dağıtımı g
Türkiye 11.01.2010

Türkiye’nin dört bir köşesindeki mağdur insanlara ulaşmayı başaran İHH İnsani yardım Vakfı, Sakarya’da da 3 bin ihtiyaç sahibine kıyafet yardımında bulundu. Sakarya’da açılışı gerçekleştirilen mağaza ile daha önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye kıyafet yardımı dağıtımına başlandı. Mağazada yaklaşık 1 hafta boyunca 10 bin parça tekstil malzemesi dağıtılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Sakarya gönüllülerinden Ruhi Ademoğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ettiklerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıklarını dile getirdi. Ademoğlu, şunları söyledi: ‘Sakarya’da 10 bin parça kıyafet dağıtımı ile tam olarak 3 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu çalışmayı yaparken Yetim Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER), Lösemi Çocukları Koruma Derneği (LÖSDER), Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA), İlim Yayma Cemiyeti, Anadolu Gençlik Derneği gibi kurumlarla ortak hareket ediyoruz. Bunu yapmamızın sebebi gerçek ihtiyaç sahiplerine daha hızlı bir şekilde ulaşabilmek. Mağazamızda bay-bayan, bebek ve kız ile erkek çocuklara göre 10 bin parça giyim malzemesi bulunuyor. Mağazamız 1 hafta boyunca açık kalacak daha sonra bizler Sakarya’nın ilçelerine giderek oralardaki ihtiyaç sahiplerine de ulaşmayı amaçlıyoruz.”

İsteyen hayırseverler, muhtaç sahibi insanlara ulaştırılmak üzere giysi yardımında bulunabilirler.

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024