İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
7. Kudüs Gençlik Buluşması 3 Eylül’de başlıyor
7. Kudüs Gençlik Buluşması İHH’nın katkılarıyla 3 Eylül’de İstanbul’da başlıyor.
03.09.2012

Uluslararası Kudüs Müessesesi’nin Gençlik Birimi tarafından düzenlenen ve önceki yıllarda Katar, Kuveyt, Sudan, Cezayir, Mısır ve Yemen’de yapılan Kudüs Gençlik Buluşması’nın yedincisi bu sene İHH İnsani Yardım Vakfı’nın katkılarıyla, Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği’nin ev sahipliğinde Türkiye’de gerçekleştirilecek.

“Arap Baharı Kudüs’e Nasıl Taşınır?” ana teması ile 3-8 Eylül tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan programa Asya, Afrika ve Avrupa’dan 30 ülkenin STK başkanları, gençlik birimi sorumluları, akademisyenler, aktivistler ve Arap ülkelerindeki devrim hareketlerinin öncüleri katılacak.

3 Eylül Pazartesi günü saat 18.00’da Polenezköy Legend Otel’de düzenlenecek açılış programıyla başlayacak programa yurtdışından Kudüs Müessesesi, Zeytune Enstitüsü ve Dünya Gençlik Birliği Teşkilatı başkanları da katılacak.

Yurtiçinden ise TBMM Filistin Dostluk Grubu milletvekilleri ve birçok siyasinin yanında Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Hamdi Arslan, Nurettin Yıldız gibi fikir adamları ve İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mehmet Ali Bolat’ın katılım sağlayacağı program Türkiye’den otuz sivil toplum kuruluşu tarafından da takip edilecek.

7. Kudüs Gençlik Buluşması

Tarih: 3/9/2012 – 8/9/2012 

Yer: Legend Hotel / Reşadiye Cad. No: 18

        Cumhuriyetköy (Polonezköy) Beykoz

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024