İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Sevinçleri görülmeye değerdi
Diyarbakır gönüllüleri ile Afyon gönüllülerimiz yetim çocuklar öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe 35 yetim ailesinden oluşan 100 çocuk katıldı.
Türkiye 23.03.2011

Sur ilçesindeki Çarşı Konağı lokantasında düzenlenen programda çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Cıvıl cıvıl bir ortamda yenilen yemekte yardımsever aileler çocuklarla tek tek ilgilendi.

Yemekte bir konuşma yapan Diyarbakır İnsani Yardım Derneği Başkanı Recep İdikut, bu yıl 500 yetimin her türlü ihtiyacını karşıladıklarını, 3 ayda bir yetimlere nakit ve gıda yardımında bulunduklarını belirtti. Çocukların ellerinden tutarak kötülüklerden korumaya çalıştıklarını ifade eden İdikut, yetim ve öksüzlere herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. Yemeğin ardından Afyon İHH gönüllülerinin getirmiş olduğu oyuncak, kitap ve kol saatinden oluşan hediyeler çocuklara verildi. Yetim annelerine ise eşarp hediye edildi. Diyarbakır İnsani Yardım Derneği yetkilileri, engelli bir çocuğa da tekerlekli sandalye armağan etti. Gösterilen ilgiden hayli memnun oldukları görülen çocuklar, hayırsever ailelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH’dan İran’a insani yardım: 7 tır uğurlandı
İHH İnsani Yardım Vakfı, İran’da yaşanan İsrail ve ABD saldırılarının ardından insani krizle karşı karşıya kalan sivil halk için geniş kapsamlı bir yardım seferberliği başlattı. Daha önce 4 tırı İran’a gönderen vakıf, ilaç, gıda kolisi ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan 7 tırı daha ülkeye uğurladı.
14.05.2026
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Türkiye’den Lübnan’a 38 konteynerlik insani yardım
Lübnan’da 2 Mart 2026’dan bu yana artan İsrail saldırıları neticesinde derinleşen insani krize karşı Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Sadakataşı Derneği organizesinde, İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Vakfı ve Yeryüzü Çocukları Derneği tarafından hazırlanan ve içerisinde acil ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 38 konteynerlik yardım gemisi, savaş mağduru sivillere umut olmak üzere Beyrut Limanı’na ulaştı.
20.04.2026
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026