İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Açeli yetimler bayrama hazır
Açe İstanbul Yetimhanesi’nde yaşayan kızlarımız bayramlık alışverişlerini yaptılar.
24.08.2011

İHH tarafından Açe’de yapılan yetim giydirme programına Açe Vali Vekili Ebu İlliza Saaduddin Djamal da katıldı. Djamal, bayram arifesinde yapılan bu çalışma ile sevindirilen çocuklar kadar kendisinin de mutlu olduğunu, Türkiye halkının binlerce kilometre uzaktan Açe’deki çocuklara sahip çıkmasının kendilerini çok memnun ettiğini ifade etti.

Organizasyona indirim desteği veren mağazadan bir yetkili de programa katıldı. Yetimlerle birlikte olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğunu ifade etti ve akabinde yetimlere hediye çekleri şeklinde hazırlanan alış veriş kartları takdim edildi. Yetimlerimiz mağaza içinde gönüllerince gezerek bayramlık alış verişlerini yaptılar.

İHH İnsani Yardım Vakfı desteği ile yapılan programlarda Endonezya genelinde, Partner Kuruluş PKPU tarafından yapılan çalışma ile birlikte 3333 yetime bayram sevinci yaşatıldı.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024