İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Akademisyenlerden vakfımıza ziyaret
Boğaziçi ve Hong Kong Üniversitelerinin “Charities and Legitimacy” başlığı ile düzenlediği atölye çalışması için İstanbul’a gelen akademisyenler, vakfımızı da ziyaret etti. İHH, Çin, Pakistan, ABD, İn
27.12.2011

Çin, Pakistan, ABD, İngiltere gibi farklı ülkelerden 20’ye yakın akademisyen, 13-15 Aralık tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen İnsani Yardımlar ve Meşruluk (Charities and Legitimacy) adlı atölye çalışmasında bir araya geldi. Yardım kurumlarının işleyişinin ve idaresinin, Lübnan, Hindistan, Endonezya, Çin, Filistin gibi ülkelerdeki hayır kurumlarının örneklikleriyle ele alındığı atölye çalışmasının ikinci gününde, İHH İnsani Yardım Vakfı Uluslararası İlişkiler Koordinatörü İzzet Şahin, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın kuruluşu, misyonu, çalışmaları ve global krizlerde insani yardım kuruluşlarının rolleri konularında bir sunum gerçekleştirdi.

Atölyeye katılan akademisyenler, atölyenin son gününde de İHH’yı ziyaret ederek, vakfımız ve çalışmaları hakkında genel bilgi aldılar. Akademisyenler, kurumun misyonundan faaliyet alanlarına kadar birçok farklı alanda sordukları sorularla İHH İnsani Yardım Vakfı’nı daha yakından tanıma fırsatı buldular.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye, İsrail saldırıları ve derinleşen ekonomik krizle mücadele eden Lübnan halkının yanında olmaya devam ediyor. Türkiyeli STK’lar iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren bölgeye 1,2 milyar TL değerinde insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
31.07.2026
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İşgalci İsrail’in artan saldırıları sebebiyle tarihinin en büyük insani krizlerinden birini yaşayan Lübnan’da, yerinden edilen siviller için yardım seferberliği sürüyor. "Lübnan Acil Yardım Bekliyor" kampanyası kapsamında çalışmalarına devam eden İHH İnsani Yardım Vakfı, 2026 yılı içerisinde ülkeye 80 konteynerlik insani yardım ulaştırdı.
29.07.2026
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH’dan Suriye’deki engelli bireylere anlamlı destek: 228 elektrikli sandalye dağıtıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’de iç savaşın yıkıcı etkileri nedeniyle uzuvlarını kaybeden savaş mağduru engellilere yönelik insani yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vakıf, yürütülen son projeyle Suriye’nin Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib bölgelerinde zor şartlarda yaşayan toplam 228 engelli bireye elektrikli tekerlekli sandalye ulaştırdı.
27.05.2026