İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Akit okurları Somalili yetimlere el uzatıyor
Basın dünyasında bugüne kadar ki en anlamlı bağış kampanyalarından birini başlatan Yeni Akit gazetesi, okurlarının İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Somalili yetimlere el uzatmasına öncülük edecek.
Somali 07.09.2011

Akit-İHH işbirliğiyle yürütülen Afrikalı yetimlere sahip çıkma kampanyasına tüm Türkiye’den destek geldi. 19 gün önce başlatılan kampanya çerçevesinde Akit okurları iç savaş ve kuraklık nedeniyle zor zamanlar geçiren 3 bin 200 Somalili yetime destek oldu.

Doğu Afrika’da son dönemin en büyük kuraklığının yaşanmasıyla birlikte yeniden gündeme gelen Somali’de uzun yıllar iç savaş ve açlık halkın yakasını bırakmadı. Bölgede 15 yıldır yardım ve çalışmalarıyla büyük tecrübe kazanan İHH İnsani Yardım Vakfı, Yeni Akit gazetesinin desteklediği yetim sponsorluğu projesini devam ettiriyor. 

Akit gazetesini İHH aracılığıyla 19 gün önce başlattığı Somalili yetimlere sponsorluk kampanyası çerçevesinde bugüne kadar 3 bin 200 Somalili yetime sahip çıkıldı. Kampanyayı tüm hızıyla devam ettiren Akit gazetesi, sponsor aile kampanyası çerçevesinde 5 bin yetimin tüm ihtiyaçlarının giderilmesini hedefliyor. İHH İnsani Yardım Vakfı, başlattığı bu anlamlı çalışmadan ötürü Yeni Akit gazetesine ve okurlarına teşekkür etti.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024