İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Amasya’dan suriye’ye 7 tır’lık insani yardım malzemesi
Amasya İHH, Hızır-Der ve Özgür-Der Amasya Temsilciliğinin organize ettiği Suriye’ye 7 tır’lık yardım malzemesi Suriye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Suriye 23.06.2014

Duyarlı Amasya halkının bağışlarıyla hazırlanan 7 tırda bulunan 185 ton un ile 150 adet ortopedik yatak Suriye’nin nefes boruları hükmünde olan Öncüpınar ve Cilvegözü kapısından geçirilip Suriye’deki savaş mağduru halka gönderildi.

Yardım tırlarından ikisi Öncüpınar kapısında 55 ton unu Suriye tırlarına aktarılarak 30 bin kişinin barındığı, sınırda bulunan Babusselam kampındaki ve İHH’nın kurmuş olduğu Şemmarin ve Sicco yetimhanelerindeki fırınlara teslim edildi.

İHH Reyhanlı ofisinde bekleyen 5 tırda bulunan 135 ton un ile 150 adet ikinci el ortopedik yatağın Cilvegözü sınır kapısından geçirilerek yaklaşık 100 bin kişinin yaşadığı Babulhava’daki ve Atme,Kerame bölgesindeki kamplara gönderildi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025