İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Arap Birliği’nden İHH Suriye Çalışmaları Ofisi’ne ziyaret
Birleşmiş Milletler Engelliler Özel Raportörü ve Arap Birliği Başkanı Özel Temsilcisi Sheikha Hessa bint Halife bin Ahmed el-Thani, İHH Suriye Çalışmaları Ofisi’ni ziyaret etti.
Suriye 24.10.2013

Şeyha Hassa, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Katar Charity isimli yardım kuruluşunun Suriye çalışmalarını incelemek üzere Hatay’a geldi.

Aynı zamanda Katar kraliyet ailesi mensubu olan Hassa İHH’nın Suriyelilere yönelik oluşturduğu 200 bin ekmek kapasiteli fırını ziyaret etti

Hassa, burada yaptığı açıklamada, “şuan İHH Suriye çalışmaları lojistik ve koordinasyon merkezindeyim burada Suriyelililere yönelik gerçekten büyük bir çalışma olduğunu görüyorum” dedi

Hassa; İHH ve Katar Charity’nin Suriyeliler için yapılan gıda, eğitim, sağlık çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldığını ve buraları yerinde inceleme fırsatı bulduğunu söyledi

Dünyada insani yardım konusunda en önde gelen ülkelerden birisinin Türkiye olduğunu ifade eden Hassa, “İHH bunun en büyük örneğidir, yardım yapmak isteyen tüm yardım kurumlarını bir araya toplayarak yardımların organize şekilde olmasını sağlıyor” diye konuştu.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
Suriye’deki 400 bin kişiye Ramazan yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayı boyunca 400 bin kişiye destek oldu.
10.04.2024
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024