İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bahreynli öğrencilerden Vakfımıza ziyaret
Tatil için Türkiye'ye gelen Bahreynli lise ve ortaokul öğrencileri vakfımıza nezaket ziyaretinde bulundu. Al-Eslah Society vakfında çalışmalar yapan grup İHH'nın tarihçesi ve çalışmaları hakkında bilg
Ortadoğu 09.09.2011

İHH İnsani Yardım Vakfı merkez binasına ziyarette bulunan Bahreynli grup, Vakfımızın gerçekleştirdiği yardım çalışmaları hakkında bilgi alırken, Afrika konusundaki güncel çalışmalarımızı ve projelerimizi gözlemledi.

Öğretmenleriyle birlikte vakfımızı gezip, dünyanın birçok noktasında insani yardım çalışmalarını sürdüren ekiplerimizi ziyaret eden öğrenciler, İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ı da ziyaret ettiler. Yıldırım ile sohbet eden gençler, kendilerinin de İHH’nın sürdürdüğü misyonu devam ettirmek istediklerini dile getirdiler.

Bahreynli öğrencilere dünya için daha iyi bir gelecekten ve bunun için üzerimize düşen sorumluluklardan bahseden ve bu sorumlulukların yerine getirilmesinde gençlere düşen görevlerden bahseden Yıldırım konuşmasında, petrole sahip Ortadoğu ülkelerinin imtihanının ciddiyetine ve bunun yüklediği yükümlülüklere değindi. Öğrenciler, Bülent Yıldırım'a Al-Eslah Society kuruluşunun plaketini takdim ettiler.

Ülkelerine döndüklerinde, yapabilecekleri projeler ve yardım çalışmaları hakkında Vakfımızdan destek isteyen öğrenciler, aynı zamanda ülkelerine döndüklerinde de İHH ile irtibatlarının süreceğini belirttiler. Ziyaretlerinin sonunda Mavi Marmara kumbaraları satın alarak Vakfımıza bağış yapan gençler, ülkelerine döndüklerinde çevrelerindeki insanlara İHH çalışmalarını anlatacaklarını söylediler.

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024