İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bakan Kurtulmuş’tan Bangladeş’te İHH’ya ziyaret
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki ekip, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Arakan krizi sonrasında Bangladeş’te hizmete açtığı Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Arakan, Bangladeş, GüneyAsya 07.02.2018

Bangladeş’in Myanmar sınırındaki Cox’s Bazar şehrinde Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampları ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İHH Koordinasyon Merkezi’ne geçerek vakfın bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Heyette, Numan Kurtulmuş’a eşi Sevgi Kurtulmuş, oğlu Emir Kurtulmuş ve Türkiye’nin Bangladeş Dakka Büyükelçisi Devrim Öztürk eşlik etti. Ekip, İHH’nın yanı sıra Türkiye’den bölgeye ulaşan diğer resmi ve sivil kurumları da ziyaret etti.

genel.jpeg

Milletvekillerinden ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda da AK Parti Milletvekilleri ve İHH İnsani Yardım Vakfı yönetimi, Bangladeş ziyaretleri kapsamında hem Arakanlılar’ın yaşadıkları kampları hem de Bangladeş’te bulunan yetimhaneleri ziyaret etmişti.

ziyaret1.jpeg

Krizin ilk başladığı günden bu yana

İHH İnsani Yardım Vakfı, krizin başladığı 24 Ağustos 2017’den itibaren Arakanlı mültecileri yalnız bırakmamış ve 735 binin üzerinde mağdura yardım ulaştırdı. Yardımlar arasında; gıda, barınma, eğitim, su ve hijyen yardımları bulunuyor.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH’dan Güney Afrika Büyükelçisi’ne teşekkür ziyareti
İHH Mütevelli Heyeti Başkanvekili Hüseyin Oruç ve beraberindeki heyet, Gazze‘de soykırım işlediği suçlamasıyla İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) dava açan Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.02.2024
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
Savaşın ayırdığı çocuklar ailelerine kavuşuyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın insani diplomasi çalışmaları sayesinde, Suriye’nin Cerablus kentinde bulunan İHH'ya ait yetimhanede kalan Hind Yusuf (7) ailesine kavuştu.
25.01.2024
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
23 Iraklı daha ülkesine kavuştu
Türkiye ve Iraklı yetkililerin insani diplomasi çalışmaları sonucu Suriye’de bulunan Iraklı ailelerin evlerine geri dönüşleri sürüyor.
19.12.2023