İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Batmanlı öğrenciler yetimlerimizin ellerinden tuttu
Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, vakfımızın başlattığı Sponsor Aile Projesi’ne katılarak 8 yetime destek oldu. Batmanlı öğrenciler, yapmış oldukları iyilik hareketinin sevincini yaşıyorla
Türkiye 22.01.2012

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, eğitimlerine devam ederken, fakir ülkelerdeki yetim çocukların da bu fırsatı yakalayabilmesi için 8 yetimin bakımını üstlenerek örnek bir çalışma başlattılar. Öğrenciler, Afrika gibi özellikle yetimlerin mağdur olduğu bölgelerde bulunan yetim kardeşlerinden gelen haberleri ilgiyle bekliyor.  Hayırsever öğrenciler, farklı coğrafyadaki insanlarla yardımlaşmanın kendilerine sınırların ötesindeki insanlara karşı duyarlılık kazandırdığını ifade ettiler.



Batmanlı öğrenciler yetimlerin bakımını günlük harçlıklarından ayırdıkları paralarla sağlıyor. Okuldaki Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü’nün başlattığı kampanyaya katılan öğrenciler, 8 yetime bakmak için günlük harçlıklarından sadece 10 kuruş ayırıyor.  Batmanlı öğrenciler, uzakta olsalar ve şimdilik onları göremeseler de, artık yeni kardeşlerinin mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, onlarla tanışmanın da heyecanını taşıdıklarını kaydettiler.

Online Bağış için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sponsorluk desteği
Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sponsorluk desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Yetim Sponsorluk Sistemi kapsamında Suriye'de 29 bin 321 yetim çocuğa sosyal nakdi yardım ulaştırdı. İHH Reyhanlı Bölge Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yardımların çocukların eğitim, sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti.
13.08.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarını sürdürüyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarını sürdürüyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye yönelik insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Gazze’de her gün 35 bine yakın kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; gıda, barınma, hijyen ve sağlık gibi birçok farklı alanda on binlerce Gazzeliye destek ulaştırdı.
09.08.2024
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024