İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Beyt-ül Zekat Derneği’nden İHH’ya ziyaret
Kuveyt merkezli Beyt-ül Zekat Derneği, İHH’nın Suriye çalışmalarını yerinde gözlemlemek üzere Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Suriye 04.04.2017

Kuveyt merkezli Beyt-ül Zekat Derneği’nden bir heyet, İHH’nın bölgede yaptığı bazı faaliyetleri yerinde gözlemlemek üzere Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyeti İHH adına Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı karşıladı. Öncelikle İHH Suriye Çalışmaları Hatay ofisini ziyaret eden heyet, 145 bin ekmeğin üretildiği fırını ve İHH lojistik depolarını gezdi.

pa4b4309.jpg

Daha sonra İHH&Katar RAF işbirliğiyle kurulan 990 çocuk kapasiteli, sosyal alanlar içeren ve yetimlerin eğitim, sağlık, barınma gibi ihtiyaçlarının karşılanacağı Çocuk Yaşam Merkezi ziyaret edildi.

Son olarak ise, Suriye’de geçtiğimiz aylarda bombardıman sonucu ayaklarını kaybeden ve İHH aracılığıyla Türkiye’ye getirilen küçük Abdülbasit’e hediyeler ulaştırıldı. Abdülbasit ile tanışmak ve moral olmak amacıyla yapılan ziyaretin sonunda Beyt-ül Zekat heyeti Hatay’dan ayrıldı. 

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

pa4b4364.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024