İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Arakanlılara battaniye ve gıda yardımı
Vakfımızca, Bangladeş’teki Arakanlı mültecilere battaniye ve gıda yardımında bulundu.
Arakan 13.02.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye'den Bangladeş’te zor şartlarda yaşamaya çalışan Arakanlı mülteciler için yapılan bağışları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Bölgeye giden İHH Giden Yardımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı ve Projeler Birim Koordinatorü Orhan Şefik tarafından “Kış Acil Yardım Projesi” kapsamında Bangdeş’teki Kupupalong Mülteci Kampındaki Arakanlı mültecilere ve Teknaf bölgesinde yaşayan Arakanlılara 10 bin adet battaniye dağıtıldı.

Acil Gıda Yardım Projesi” kapsamında da Kutupalong Mülteci Kampı ve civar köylerindeki 8 bin 750 Arakanlı mülteci aileye 20 kiloluk pirinç çuvalı dağıtıldı. Projelerden yaklaşık 60 bin kişi istifade etti.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022