İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Bursa, Gazze yolcularını uğurladı
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın organize ettiği ‘‘Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ gemi çalışması kapsamında Gazze’ye gidecek yolcular Antalya’da buluştu. İllerden gemiye binecek yolcular memleket
Türkiye 26.05.2010

Konvoyda yer alacak olan İnegöl İnsani Yardım Derneği (İNİYAD) Başkanı İlyas Sağlam ile yönetim kurulu üyesi Varol Yılmaz ve Süper Kanal TV Genel Müdürü Fikret Bayram Antalya'ya uğurlandı.
Yelken Halı Saha Tesisleri yanında düzenlenen uğurlama törenine çok sayıda vatandaş katıldı. İNİYAD Başkanı İlyas Sağlam, ömürlerinin en hayırlı adımlarını atmak için harekete geçtiklerini belirterek, "Türkiye genelinden bütün kardeşlerimiz yola çıktı. Artık insanlığın vicdanı harekete geçmiştir. İsrail ne yaparsa yapsın, inşallah ambargo ortadan kalkacaktır. Sadece Türkiye değil, dünyanın değişik ülkelerinden gemiler yardım için yola çıktı. İnegöl olarak Gazze'ye gidecek gemilere katkıda bulunduk" dedi.


İNEGÖL'DEN GAZZE'YE 117 BİN 418 TL


İnegöl'den 117 bin 418 TL bağışın İHH hesaplarına yatırıldığını bildiren Sağlam, "Bizleri bu yolculuğa gönderen annelere ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan bağışlar son kuruşuna kadar yerine ulaştırılacak. Yardım kampanyaları ve benzeri çalışmalar dernek gönüllüleri tarafından karşılandı. Bu yolculuğun gayesi ambargoyu delmektir. Asla geri adım atmayacağız. Allah İHH'ya son üç yılda büyük nimetler verdi. Biz çok mutlu ve güzel bir sefere çıkıyoruz. İsrail, gemilere izin vermeyeceğini söylüyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, ambargoyu inşallah deleceğiz" diye konuştu.
İnegöllülerden dua isteyen Sağlam, "Gemiden sürekli canlı yayın yapılacak. Eğer engellenirsek sizlerden daha evvel yaptığınız gibi eylem yapmanızı istiyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Dullarınız bizimle olsun" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından İNİYAD heyeti yola çıktı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022