İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Çizgiler Mavi Marmara için
“Konuşabilseydik Çizmezdik” ekibi ve İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen Mavi Marmara için çizgi yarışması ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller İHH Genel Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sa
Filistin 15.07.2011

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Konuşabilseydik Çizmezdik ekibinin düzenlediği Mavi Marmara konulu çizgi yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri dün İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle takdim edildi.

Yarışmada birinci olan Aytur Şahinbay’a 600 TL nakit ödülü İHH Genel Sekreteri Yaşar Kutluay tarafından, ikinci Burhan Demircan’a 300 TL nakit ödülü Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Muhammet Afifi tarafından, üçüncü Yusuf Aydemir’e 200 TL nakit ödülü İHH Genel Sekreteri Yaşar Kutluay tarafından takdim edildi. Özel Furkan Doğan ödülü ise Süreyya Çağlayan’a verildi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH’dan deprem bölgelerinde 1000 çocuğa bisiklet hediyesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Bisiklet Bir Tebessüm Projesi” kapsamında 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta ihtiyaç sahibi 1000 çocuğa bisiklet hediye etti.
16.09.2025
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
Üsküdar’da 50’yi aşkın esnaf Cuma günkü gelirini Gazze'ye bağışlayacak
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının organizesinde Üsküdar'da 3 gün sürecek anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. Etkinliğin ilk gününde ilçede faaliyet gösteren 50’yi aşkın esnaf, bir günlük kazancını işgalci İsrail'in saldırısı altındaki Gazze'ye bağışlayacak. Etkinliğin 2’nci ve 3’ncü gününde ise kurulacak hayır çarşısında elde edilecek gelirler Gazze’deki aşevlerine ulaştırılacak.
11.09.2025