İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Genç İHH’dan İstişare ve Değerlendirme Toplantıları
Darıca’da gerçekleştirilen Genç İHH İstişare ve Değerlendirme Toplantıları, Anadolu’nun dört bir yanından 322 kişinin katılımıyla tamamlandı. Toplantılara Genç İHH İl Sorumluları katıldı.
06.02.2018

Genç İHH, 19 – 21 Ocak’ta da 56 il, 18 ilçeden 150 hanım ve 26 – 28 Ocak’ta 69 il, 16 ilçeden 172 erkek katılımcı ile birlikte Darıca’da İstişare ve Değerlendirme Toplantıları gerçekleştirdi.

Toplantılar, Kuran’ı Kerim tilaveti ve tanışma programları ile başladı. Erkekler ve hanımların ayrı haftalarda yaptığı toplantıda il ve ilçe başkanları ile bir araya gelinerek gelecek yılın planlamasına dair istişarelerde bulunuldu. Genç İHH Genel Merkez Yönetimi ile il sorumluları geçmiş dönemin değerlendirmesini yaptı.
Toplantıdaki konferanslar serisinin ilkini çalışmalar hakkında genel bilgi vererek Genç İHH Başkanı Fatih Yazıcı gerçekleştirdi. Başkan Yazıcı, “Her dönemde daha fazla çalışma ortaya koymalı ve gençlere ulaşmanın yollarını bulmalıyız, o kadar güzel ve bereketli çalışmalar ortaya koyalım ki cennet bizi özlesin” dedi.

foto1.jpeg

Toplantıların ikinci konferansında “Yönetici Peygamber” konulu sunumunu gerçekleştiren Doç. Dr. Ahmet Özel, hayatımızda Peygamber Efendimiz (sav)’i her anımızda örnek almamız gerektiğini vurguladı.

Toplantıların son konferansını ise “Dava Adamı Olmak” sunumuyla Cemal Yılmaz gerçekleştirdi. “Kendini Allah’ın dinini yaşama ve yaşatmaya adayan her mü’min ve mü’mine dava adamıdır. “ vurgusu ile gerçekleştirilen sunumda hedeflerimiz, yöntemlerimiz, karşılaştığımız zorluklar, dikkat etmemiz gereken noktalar ve gayretin önemi anlatıldı.

bayan.jpeg 

Programın son akşamında ise gençler, ezgi ve marşlar seslendirerek programı noktaladı.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022