İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gezici aşevimiz iftarlara başladı
Türkiye'de 26 ilde gezici aşeviyle iftar programları gerçekleştirecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı, ilk iftarını Uşak'ta verdi.
Türkiye 30.06.2014

Ulu Cami bahçesindeki ilk iftarda, bin 500 kişiye yemek ikram edildi.

İftara, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da ailesiyle birlikte katıldı.



AFYON’DA BAŞBAKAN SÜRPRİZİ

Ramazan’ın 2’ni günü ise Afyon’a giden İHH İnsani Yardım Vakfı gezici aşevi, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi ile birlikte bir iftar programı düzenlendi.

Afyonkarahisar Valiliği yanındaki açık otoparkta gerçekleştirilen programa, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Merkezince İstanbul'da düzenlenen iftar programından telekonferansla bağlanarak Afyonkarahisarlıları selamladı.

GEZİCİ AŞEVİ NERELERE GİDECEK?

Gezici aşeviyle, sırayla Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Denizli, Muğla, Antalya, Mersin, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Bitlis Tatvan, Iğdır, Erzurum, Artvin Hopa, Tokat, Amasya, Çorum, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartın, Zonguldak ve Eskişehir'de iftar verecek.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024