İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH'ya 'insani yardım' ödülü
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın hayata geçirdiği Tarım Okulu projesi, Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri yarışmasında birinci oldu. İnsani yardım kategorisinde birinci olan proje için ödülü Başbakan Binali Yıldırım verdi.
01.02.2017

AK Parti, sivil toplumu geliştirmek, güçlendirmek ve yapılan çalışmaları gündeme getirebilmek için Yılın Sivil Toplum Farkındalık Ödülleri yarışması düzenledi. 13 kategoride düzenlenen yarışmaya katılan projeler, aralarında İş Kadını Leyla Alaton, Ressam Ahmet Güneştekin, Gazeteci-Yazar Sibel Eraslan ve GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş'ın da bulunduğu jüri tarafından değerlendirildi.

AK Parti Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle finali yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programa İHH adına Genç İHH Başkanı Fatih Yazıcı ve Tarım Okulu Projesi Koordinatörü Niyazi Özgür Yüce katıldı. Programda son sözü alan Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Hazırladığı Tarım Okulu projesi ile insani yardım kategorisinde birinci olan İHH'nın ödülünü Başbakan Yıldırım verdi.

İHH'nın Somali'de gerçekleştirdiği Tarım Okulu projesi kısa sürede büyüyerek ziraat fakültesi ve ziraat liselerinin açılmasına vesile olmuştu. Tarımın neredeyse hiç yapılmadığı ülkede dev seralar kurup eğitimler veren İHH, birçok kişiyi de bu sayede meslek sahibi yapmıştı.

whatsapp-image-2017-02-02-at-17.07.12.jpeg

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024