İHH Burkina Faso'da okul inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Burkina Faso'da 2021 yılında inşa edilen Es Seyyid Muhammed Suruci- Seyyid Baba İmam Hatip İlkokulu’nun yanına 4 sınıftan oluşan Çubukçuoğlu Ailesi Ortaokulu inşa edildi.
BurkinaFaso 18.11.2025

Dünyanın dört bir yanında insani yardım çalışmalarında bulunan İHH, eğitim alanındaki çalışmalarını da sürdürüyor. Bugüne kadar onlarca okul inşa eden vakıf, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

İHH tarafından Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'ya yaklaşık 180 km uzalıktaki Ziga bölgesinde 2021 yılında açılan Es Seyyid Muhammed Suruci-Seyyid Baba İmam Hatip İlkokulu’nun yanına 4 sınıftan oluşan Çubukçuoğlu Ailesi Ortaokulu inşa edildi. Okulda, yaklaşık 240 öğrencinin eğitim görmesi planlanıyor.
İlgili haberler
Tümünü Gör

