İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH İnsani Yardım Vakfı, Avrupa Sivil Koruma Forumu’na katıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı Uluslararası İlişkiler Departmanı, 4-5 Haziran tarihlerinde Belçika'nın başkenti Brüksel'de 8’incisi düzenlenen Avrupa Sivil Koruma Forumu’na katıldı.
05.06.2024

Avrupa Sivil Koruma Forumu, Avrupa Komisyonu Sivil Koruma ve İnsani Yardım Genel Müdürlüğü (DG ECHO) tarafından iki yılda bir düzenleniyor. Forum, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen sivil koruma ve insani yardım uzmanlarını, siyasetçileri, sivil toplum kuruluşlarını, akademisyenleri ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.

444241375341.jpg

Forumda; sivil koruma, acil durumlara müdahale kapasitesini artırmaya ilişkin çalışmalar ve insani yardım alanlarına dair görüş alışverişinde bulunuldu.

444247831455.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı Uluslararası İlişkiler Departmanı temsilcileri de foruma katıldı. İHH temsilcileri, forumda birçok kurumla görüşmeler gerçekleştirdi, stant ziyaretlerinde bulundu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) standı da ziyaret edilerek, AFAD temsilcileriyle görüşmeler yapıldı.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
Bosnalı kuruluşlar Suriye’de iki okul inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Islamska Zajednica Bosna Hersek Rijaset ve HO Merhamet Bosna kurumları ile Suriye'de iki okulun açılışını gerçekleştirdi.
13.06.2024
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İstanbul’da “Gazze Kardeşlik Şenliği” düzenlendi
İHH İnsani Yardım Vakfı İstanbul Yetim Birimi tarafından, İstanbul’da ikamet eden yetim çocukların katıldığı karne şenliği programı düzenlendi. “Gazze Kardeşlik Şenliği” ismi verilen program, Fatih Mimar Sinan Stadı’nda gerçekleştirildi.
10.06.2024
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İdlib’teki fizik tedavi merkezi ile yaralar sarılıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Suriye'nin Sarmada ilçesindeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile kaza, saldırı veya sinir sistemi bozuklukları nedeniyle nörolojik hastalık geçiren sivillere uzman desteği sunuluyor.
09.06.2024