İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH Suriyeli Yetimlerle Buluştu
Onlar çocuk, onlar yetim.... Suriye'de yaşanan insani krizden en fazla onlar etkilendi. İHH olarak onlarla güzel bir gün geçirdik.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 30.04.2013

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yetim Dayanışma Günleri çerçevesinde Gaziantep’e giden İHH İnsani Yardım Vakfı ekibi ve gönüllüleri, Kilis’ten gelen Suriyeli yetimlerle güzel ve eğleneli bir gün geçirdi. 

50 Suriyeli yetim ve aileleri ile önce Gaziantep Merkez’de bulunan Dülükbaba Gölü’ne giden İHH ekibi ve gönüllüleri daha sonra Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçelerinden biri olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde keyifli saatler geçirdiler.

İHH ekibi ile çeşitli oyunlar oynayan ve şarkılar söyleyen yetimler unutulmaz bir gün yaşadı. Babalarını şu an Suriye’de yaşanan iç savaşta kaybeden çocuklar “Bizim babamız şehit oldu, onunla gurur duyuyoruz. Bir gün tekrar Suriye’de yaşamaya devam edeceğiz” dediler.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022