İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH personelinden Suriyeli çocuğa akülü sandalye
İHH personeli kendi aralarında para toplayarak 14 yaşındaki Suriyeli çocuğa akülü sandalye aldı.
Suriye 23.09.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı personeli, Suriyeli felçli çocuğa akülü sandalye hediye etti.

Suriye'nin Halep kentinde, Esed rejiminin saldırısı sırasında vücuduna kurşun isabet eden 14 yaşındaki Hammazo Gardet felç oldu.

İHH personeli, Türkiye'ye getirilerek Kilis yaralı merkezinde tedavi altına alınan Gardet'e kendi aralarında para toplayarak akülü sandalye aldı.

Akülü sandalyeyi Hammazo Gardet'e hediye eden personeller, Suriyeli çocuğa geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Akülü sandalyesine kavuştuğu için çok mutlu olan Gardet ve ailesi de İHH yetkililerine teşekkür etti.

[videoGaleri-515]

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan ve içerisinde 1605 ton ağırlığında 110 konteynerlik yardım malzemesi bulunan "2. İyilik Gemisi" Port Sudan Limanı'na ulaştı.
04.05.2025