İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’nın Ramazan kumanya tırları yola çıktı
Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte İHH İnsani Yardım Vakfı çalışmalarına hız verdi. Ramazan ayı içerisinde Türkiye’de dağıtımları gerçekleştirilecek gıda paketleri İHH’nın Çorlu deposunda hazırlanarak dualar eşliğinde yola çıktı.
Türkiye 18.06.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacak. İHH ekipleri Türkiye içerisinde 78 ilde ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayını rahat geçirebilmeleri için gıda yardımı yapacak.



Günler öncesinde başlayan çalışmaların ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak gıda paketleri İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Çorlu deposunda büyük bir titizlik ile hazırlandı.

Dün itibari ile tırlara yüklenen gıda paketleri depomuzda yapılan dua eşliğinde belirlenen illerle doğru hareket etti.



İHH İnsani Yardım Vakfı’nın bu yılki Ramazan çalışmaları kapsamında 78 ilde yaklaşık 25 bin gıda paketi dağıtılacak. Ayrıca yetim ve muhtaç çocuklar için de 10 bin adet özel gıda paketleri hazırlanarak dağıtımları gerçekleştirilecek.

İsteyen hayırseverlerimiz vakfımız aracılığıyla 80 TL karşılığında bir gıda paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bir ailenin ramazanı rahat geçirmesini sağlayabilirler.

> Kumanya Bağışı İçin Tıklayınız


 

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024