İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH’da Ramazan seferberliği başladı
İHH İnsani Yardım Vakfı bu yıl dünyada 70 ülke ve bölgede Türkiye’de ise 70 şehirde Ramazan çalışmaları gerçekleştirecek. Vakfımız yardımseverlerin zekât ve bağışlarını savaş, afet ve yoksulluk yaşana
23.07.2011

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla 5 kıtada Ramazan çalışmaları gerçekleştirecek olan İHH, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İHH ekipleri dünya genelinde gerçekleştirilecek Ramazan programı için yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi dünyanın en uzak bölgelerine giderek iftar sofralarına misafir olacak olan İHH ekipleri, bu yıl da Ramazan ayı içerisinde yoksulların, afetzedelerin ve savaş mağdurlarının yardımına koşacak.

Yaklaşık 19 yıldır her Ramazan iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan İHH, yetimlerin de yüzlerini güldürerek ihtiyaç sahibi aileleri sevindirecek.

İHH bu Ramazan’da da Arakanlı küçük mülteci Necip’in, Balkanlarda yaz okullarında öğrenim gören Sadina’nın, Güney Amerika’da deprem çadırında yaşayan Philip’in, Afrika’da su kuyusundan su çeken Rara’nın, katarakt yüzünden ömrü boyunca âmâ yaşamak zorunda kalan Hasan’ın, okulu olmayan Samina’nın, hastanesi olmayan Filistinli Muhammed’in ve daha nicelerinin yanında olacak.

Sofranızı bu Ramazan'da da dünya’ya açarak yardıma muhtaç kardeşlerimizin gülümsemesine şahit olabilirsiniz. Siz değerli bağışçılarımızla, yeniden Ramazan Seferberliğine adım atıyoruz.

İHH Ramazan çalışmasına katkıda bulunmak için:

Kumanya bağışlayabilirsiniz.

Bir kumanya paketi bedeli 60 TL’dir.

Gezici aşevimizde iftar verebilirsiniz.

Bir kişinin iftar bedeli 5 TL’dir.

Yetimleri maddi olarak destekleyebilir ya da bayramlık hediye edebilirsiniz.

Bir çocuğun bayramlık giysi bedeli 70 TL’dir.

Çocukları hediye paketleri ile sevindirebilirsiniz.

Kitap, şeker, çikolata, bisküvi ve balondan oluşan Ramazan çocuk paketi 15 TL’dir. 

İHH aracılığıyla zekât, fitre ve sadakalarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Bir öğrenci için kırtasiye seti bedeli 25 TL’dir.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

[video-178]

[video-179]

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024