İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Irak ve Suriyeli çocuklar sünnet ettirildi
Çocuklarının sünnet merasiminde ailelerin yüzünden mutluluk eksik olmadı.
Türkiye 16.06.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Sultangazi Özel Akut Tıp Merkezi, Türkiye'de yaşayan Irak ve Suriyeli 7 mülteci çocuğu ortak çalışmayla sünnet ettirdi. Çocuklarının sünnet merasimini gören ailelerin yüzünden mutluluk eksik olmadı.

Vakfımız, bağışçılarının desteğiyle, dünya genelinde mülteci kamplarında yardım çalışmalarını sürdürürken, savaş, yoksulluk ve afetler nedeni ile Türkiye'ye gelen mülteci ailelerin, kendilerini ülkemizde yalnız hissetmemeleri için elinden gelen yardım çalışmaları yapıyor.

Türkiye'de yaşayan ve yardıma muhtaç durumda olan Irak ve Suriyeli yaşları 2 ile 12 arasında değişen 7 çocuk sünnet ettirildi. Çocukların sünnet organizasyonu İHH İnsani Yardım Vakfı ile Sultangazi Özel Akut Tıp Merkezi ortaklığıyla gerçekleştirildi.

Çocukların sünnet operasyonlarını ise Opr. Dr. Şaban Coşkun gerçekleştirdi.

Online Bağış için TIKLAYINIZ

Banka Hesap Numaraları için TIKLAYINIZ

İlgili haberler
Tümünü Gör
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de 300’den fazla esnaf bir günlük kazancını Gazze’ye bağışlıyor
Sarıyer’de faaliyet gösteren 300’ü aşkın esnaf, bugünkü kazancını İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışlayacak. Yardım kampanyasıyla ilgili düzenlenen basın açıklamasında konuşan İHH Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çalışkan, “Sarıyer’in İstinye, Pınar, Ferahevler ve Yeniköy Mahallelerinde faaliyet gösteren 300’den fazla esnafımız, bugünkü kazançlarını Gazze'ye bağışlama kararı aldılar. ‘Kazancım Gazze'de İyiliğe Dönüşüyor’ etkinliği ile esnaflarımız, kazançlarını Gazze’ye bağışlayarak hem önemli bir sorumluluk üstleniyor hem de toplumsal bir farkındalık oluşturuyor” dedi.
21.11.2025
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İstanbul'da 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza bir günlük kazancını Gazze'ye bağışlıyor
İHH, Sadakataşı Derneği, Deniz Feneri Derneği ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı'nca "Gazze'ye Umut Ol" kampanyası düzenleniyor. İstanbul'da bulunan 3 AVM'deki 80'e yakın mağaza sahibi, Gazze'ye destek olmak amacıyla bugün elde edecekleri kazançlarını STK'lar aracılığıyla Filistinlilere gönderecek.
12.10.2025
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH’dan Türkiye’de 2 bin öğrenciye kırtasiye desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Bir Kırtasiye Bin Mutluluk” projesi kapsamında Türkiye’nin 12 ilinde ihtiyaç sahibi 2 bin öğrenciye kırtasiye seti dağıtımında bulundu.
22.09.2025