İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Irak ve Suriyeli çocuklar sünnet ettirildi
Çocuklarının sünnet merasiminde ailelerin yüzünden mutluluk eksik olmadı.
Türkiye 16.06.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Sultangazi Özel Akut Tıp Merkezi, Türkiye'de yaşayan Irak ve Suriyeli 7 mülteci çocuğu ortak çalışmayla sünnet ettirdi. Çocuklarının sünnet merasimini gören ailelerin yüzünden mutluluk eksik olmadı.

Vakfımız, bağışçılarının desteğiyle, dünya genelinde mülteci kamplarında yardım çalışmalarını sürdürürken, savaş, yoksulluk ve afetler nedeni ile Türkiye'ye gelen mülteci ailelerin, kendilerini ülkemizde yalnız hissetmemeleri için elinden gelen yardım çalışmaları yapıyor.

Türkiye'de yaşayan ve yardıma muhtaç durumda olan Irak ve Suriyeli yaşları 2 ile 12 arasında değişen 7 çocuk sünnet ettirildi. Çocukların sünnet organizasyonu İHH İnsani Yardım Vakfı ile Sultangazi Özel Akut Tıp Merkezi ortaklığıyla gerçekleştirildi.

Çocukların sünnet operasyonlarını ise Opr. Dr. Şaban Coşkun gerçekleştirdi.

Online Bağış için TIKLAYINIZ

Banka Hesap Numaraları için TIKLAYINIZ

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH her gün 165 bin Gazzeliye iftar yemeği dağıtıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan çalışmaları kapsamında Gazze’de her gün 165 bin kişiye iftar yemeği dağıtıyor.
11.03.2026
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de STK’lar Gazze, Sudan ve Suriye’ye 5 tır yardım gönderdi
Sultanbeyli’de İHH İnsani Yardım Vakfı’nın da aralarında bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen "İyilik Soğuk Geçirmez" yardım kampanyası kapsamında Gazze, Suriye ve Sudan’a 5 tırlık yardım gönderildi.
16.02.2026
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH’dan Balkanlar’daki 6 ülkede kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, kış yardım çalışmaları ile Balkanlar’daki 6 ülkede ihtiyaç sahiplerine destek oldu. Çalışmalar çerçevesinde, 444 metreküp yakacak odun, 25 ton yakacak pelet, battaniye ve soba dağıtıldı.
10.02.2026