İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İsrail, Filistinli çocukların organlarını çalıyor
İsveçli gazeteci Donald Buastrum başında ABD'li hahamların ve siyasilerin yer aldığı organ mafyasının Filistinli ve Cezayirli çocukları kaçırarak iç organlarını çaldığını söyledi.
Filistin, Ortadoğu 10.11.2009

İsveçli gazeteci Donald Buastrum, İsveç'te yayınlanan Eftum Biladit gazetesinde yayınlanan yazısında, başında ABD'li hahamların ve siyasilerin yer aldığı organ mafyası makalesiyle tepkileri ve dikkatleri üzerine çekmişti. El-Cezire televizyonunun Sınırsız adlı programı da bu olayı aydınlatmak ve haberi daha fazla dikkat çekici hale getirmek için söz konusu yazının sahibi Buastrum'u konuk etti.

 

Buastrum konuşmasında sadece Filistinli çocukların değil Cezayirli çocukların da kaçırılarak iç organlarının alındığını ve ABD'de satıldığını bildirdi. Buastrum siyonist organ mafyasının öncelikli pazarının ABD olduğu ve ABD birçok, üst düzey siyasetçi,  haham, akademisyen ve işadamı tarafından bu organ mafyasının idare edildiğini belirterek bu organ mafyasının 1948 yılından beri var olduğunu ve yüzlerce Filistinli çocuğun iç organlarının satıldığını belirtti. Donalt Buastrum ile yapılan söyleşiyi aşağıda sunuyoruz..

 

- Filistinlilerin çocukların kaçırıldığı ve organlarının çıkartılarak satıldığıyla ilgili makaleniz hâlâ yankısını sürdürüyor. Sizin yazınızdan sonra dünya basınında da bu konu dikkat çeken konular arasından yer aldı. Bu soruna eğilmenize ilk ne sebep oldu?

 

- Son kitabım üzerinde ruhban din adamları ve rahibelerle görüşmelerde bulunuyordum. Bu dönem içinde biri BM'de çalıştığını söyledi ve organ mafyasından bana önemli bilgiler verdi. İşte bu kişiyle yaptığım görüşme sonrasında bu konuya da el atmaya karar verdim. Edindiğim bilgileri gazetemde neşrettim. Dünyada yankılanan bu olayın ardından İsrail iddiaları tekzip etti. Ben de edindiğim bilgilerin yabana atılır bilgiler olmadığını söyledim. Ele geçirdiğim Filistinli gençlerin listesini yayınladım.

Acı ama gerçek bunlar

 

- İddianızı ispatlayan delillerin elinizde olduğunu mu söylüyorsunuz?

 

- Evet görüştüğüm adı saklı kişilerden ve kendi araştırmalarımla önemli bilgilere ulaştım. İçleri boşaltılmış gençlerin mezarlarına da ulaştım. Bunların bilgileri elimde var. Siyonist organ mafyası gayri meşru yollarla Filistinli gençlerin bedenlerinden iç organlarını çıkartarak batılı ülkelere kaçırmaya devam ediyor.

 

- Bu haberiniz birçok Filistinli aileyi tedirgin etti. Çünkü birçoklarının yakınları ve evlatlarının başına benzer bir hadisenin gelmiş olabileceği şüphesini uyandıran defin olayları var ortada.

 

- Evet acılarına bir acı daha eklenmiş durumda olan Filistinli aileleri anlıyorum. Acı ama gerçek olan siyonist organ Mafyasının birçok Filistinli gencin iç organlarını çıkarıp çaldığıdır. Birçok Filistinli aile çocuklarının akibeti hakkında bilgisizler. 17 sene çocuklarından haber alamayan bir aile ile karşılaştım. Aynı durum Cezayir ve Irak'ta da mevcut. Bu sorun sadece Filistinlilerin karşı karşıya kaldığı bir sorun olmaktan daha büyük bir sorundur. Bu uluslararası hukukça da büyük bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu gerçeği itiraf eden cerrahlar da var

 

- El-Cezire televizyonu da geçtiğimiz aylarda Telaviv'e yakın Ebu Kebir merkezinin müdürü olan Prof. Dr Yahuda Heys adında bir cerrahın 2005 yılında 125 kadar Filistin gencin cesedinde gayri meşru otopsi yaparak iç organlarını çıkardığı itirafını yayınlamıştı. Anlaşılan o ki bu gibi sağlık merkezlerinde benzer birçok benzer hadiseler var, katılıyor musunuz?

 

- Evet bu olaylar bir iki ile sınırlı sayılamayacak kadar fazla...

- Organ piyasasından bahsedecek olursak. Bu organlar ne kadar ve nerede daha çok satılıyor?

-  100-150 bin dolar arasında fiyatlarla başta ABD olmak üzere birçok Avrupa ülkesine bu organlar götürülüp satılıyor. ABD Californiya Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nancy Shaybaroz da bu konuda bir kitap hazırlıyor. CNN yaptığı açıklamasındaa organ ticaretinde İsrail'in birinci sırada yer aldığını ve Çin'e, Avrupa ülkelerine ve de en çok ABD'ye organ götürdüğünü söyledi. Özellikle ABD üzerinde durarak ABD'de birçok Yahudi hahamın ve birçok siyasinin bu organ mafyasının tepe kademesinde yer aldığını o da açıkladı.

Ben de aynı görüşteyim. Organ mafyasının yoğunlaştığı ülkeler arasında Çin, Pakistan, Hindistan geçse de elde ettiğim bilgiler en fazla bu işe bulaşan ülkenin İsrail olduğu ve İsrail merkezli bu mafyanın çalıştığı yönünde. Çalışmalarım daha derinleştikçe daha farklı bilgi ve belgelerle bunu daha net gösterebilirim.

Organ mafyası iş başında

 

- Filistin'de sadece çocukların kaybolması ve kaçırılması olayı yaşanmıyor. Cezayir, Yemen, Irak gibi İslam ülkelerinde de haber alınamayan yüzlerce genç kayıp. Bunların akıbeti de Filistinli gençlerin başına geldiği gibi olmasın?

 

- Organ mafyası çocukları kaçırarak bu işleri yapıyorsa buralarda da haber alınamayan kayıp çocuk sayısı fazlaysa akla ister istemez böyle bir soru hem geliyor hem de işaretler bir adresi gösteriyor. Ancak bu ülkelerdeki kayıplar için henüz çalışmalarımı yayamadım. Filistin ile sınırlı kaldım. Başta da dediğim gibi büyük bir organ mafyası var ve İslam ülkelerinde çocukları kaçırarak organlarını çıkartıyorlar, batılı ülkelere satıyorlar.

 

- Bir gazeteci olarak güzel bir makale kaleme aldınız ve bu alanda büyük bir kapı açtınız.

 

- Evet önemli bir kapı açtım. Ancak ben tek başıma bu sorunun üzerine ancak bu kadar gidebilirdim ve onu yaptım. Bu sorun bir gazetecinin tek başına kalkamayacağı kadar güç ve büyük bir sorun. Arap ülkeleri, sivil toplum kuruluşları ve daha birçok teşkilat bu alanda önemli araştırmalar yaparsa daha fazla belge ve delil elde edebileceklerdir. İnanıyorum ki kısa zamanda da bu alanda daha fazla çalışmalar yapılacaktır.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024