İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kamuoyu duyurusu - Mart 2020
İHH İnsani Yardım Vakfı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle alakalı bir dizi önlemleri hayata geçirdi. Koronavirüsle ilgili Sağlık Bakanlığı’nın uyarıları doğrultusunda alınan önlemlerden bazıları aşağıdaki gibidir.
16.03.2020

- Personelimiz 16 Mart 2020 Pazartesi itibariyle bir hafta süreyle home office çalışma sistemine geçti ve çalışma mesailerine evden devam ediyorlar.

- 13 Mart 2020 Cuma gününden itibaren yurt dışından gelen personelimiz evlerinde 14 gün karantina altında kalmaları istendi ve idari izinli sayılacaklar.

- Yurt içi ve yurt dışı bütün görevler ve seyahatler geçici süreli durduruldu.

- Ofis ve binalarımız dezenfeksiyon işleminden geçirildi.

- Açık alanlara dezenfektan ve kolonya konuldu.

- Toplantılar çeşitli uygulamalar kullanılarak video konferans sistemi ile yapılıyor.

- İstanbul ilçelerindeki temsilciliklerin ve illerdeki partner İHH derneklerinin toplantı, etkinlik gibi toplu faaliyetlerinin ertelenmesi talimatı verildi.

- Personelimize sürekli olarak kalabalık ortamlardan uzak durulması, AVM ve kafeler gibi kapalı mekanlara gidilmemesi, hijyen koşullarına dikkat edilmesi, sosyal uzaklık mesafesi gibi tedbir kurallarına uyulmasına dair duyurular yapılıyor.

- Vakfımız koronavirüsle mücadale için güvenlik ve sağlık heyeti kurmuş ve süreçleri takip etmektedir. Bununla birlikte, insani yardım çalışmalarımızı bu süreç doğrultusunda özenle sürdürmekteyiz.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023