İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Konvoy nihayet Gazze’ye girdi
Londra’dan 1 ay önce yola çıkan ve Mısır Devleti tarafından fiili saldırıda dahil olmak üzere pek çok sorunla karşı karşıya bırakılan Filistin’e Özgürlük Konvoy’u nihayet Gazze girdi. Konvoy gruplar h
Avrupa, Filistin, Ortadoğu, Türkiye 06.01.2010

Mısır hükümetinin her türlü engellemesi ve saldırılarına karşı büyük bir direnç gösteren Filistin’e Özgürlük Konvoyu sonunda Gazze’ye girmeyi başardı. Konvoyda bulunan 155 araç yapılan girişimlerin ardından gruplar halinde Ariş limanından ayrılmaya başladı. Limandan ayrılan ilk 20 araçlık grup Refah sınır kapısından geçerek Gazze’ye ulaştı. Ariş Limanında pasaport işlemleri biten araçlar da 20’şerli gruplar halinde Refah sınır kapısına doğru yolu çıktı. Konvoy heyeti ve Mısır devleti arasında krize sebep olan 43 araç dışında bütün araçlar Gazze’ye giriş yapacak. Ariş limanında bırakılan 43 araç ise yapılan işlemleri sonrasında Suriye ve Lübnan’da bulunan Filistin mülteci kamplarına götürülecek.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024