İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Konya’da yetimler için kermes programı
Konya Özel Armağan Koleji Öğretmenleri, “Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var” projesi kapsamında “Çorbada Tuzumuz Olsun” adlı bir kermes düzenledi.
Türkiye 18.12.2013

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği kermeste heyecanlı ve duygusal sahneler yaşandı.

Toplam 13 yetimin hamiliğini üstlenen okulun proje organizatörü rehber öğretmen Hafizan Bayer, bu projenin başladığı günden bu yana okullarında kardeşlik, arkadaşlık, dostluk, yardımseverlik kavramlarının daha bir anlam kazandığını belirterek “Öğrencileriyle paylaştıkları hadislerde geçen yetimlere bakmak ile ilgili müjdeleyici ifadelerle öğrencilerimizin yüzünde oluşan ifadeler ve davranışlarındaki değişiklikler gözle görülmeye değer” dedi.

Öğretmenler olarak bu çalışmadan oldukça etkilendiklerini ve öğretmenlerin de bu çalışmada bir tuzunun olması gerektiğine inanarak böyle bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Bayer, şöyle konuştu:

“Kampanya oldukça verimli geçiyor. Bu ve buna benzer çalışmaların okulumuza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize bereket getireceğine inanıyoruz. Çalışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Görüldüğü üzere birlikten kuvvet doğdu. İHH’ya da bu çalışmalara sebep olduğu için ayrıca teşekkür ederiz. Allah çalışmalarına bereket versin, çalışanlarına azim, gayret lütfetsin.”

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022