İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kuveyt Kraliyet Ailesinden İHH’ya ziyaret
Kuveyt Kraliyet Ailesi mensubu Şeyh Ali Bedir el Sabah, Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırı ile alakalı taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret et
Türkiye 23.06.2010

Gazze’ye uygulanan insanlık dışı ambargoyu delmek için dünyanın 36 ülkesinden katılımcıları ile yola çıkan Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin saldırısı ve 9 aktivisti katletmesi tüm insanlığın tepkisine sebep oldu. Organizasyonun Türkiye ayağını organize eden İHH İnsani Yardım Vakfı’na dünyanın her yerinden destek mesajları ve başsağlığı dileği gönderildi.

 

Kuveyt Kraliyet Ailesi’nden de Şeyh Ali Bedir el Sabah İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret ederek taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. İHH’nın Fatih’te bulunan merkez binasını ziyaret eden Ali Bedir el Sabah burada İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İHH Başkanvekili Yavuz Dede ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç ile görüştü. Ali Bedir el Sabah ayrıca Mavi Marmara saldırısında şehit olan kişilerin aileleri ve saldırıda yaralanan kişilerle görüştü. El Sabah şehit aileleri ve yaralılarla yakından ilgilenirken yaşadıklarını büyük bir dikkat ile dinledi. El Sabah yaralılara ve şehit ailelerine plaket takdim ederken bu onurlu yolculuk için tüm İslam âlemi adına kendilerine teşekkür etti.

 

Kuveyt Kraliyet Ailesi mensubu Şeyh Ali Bedir el Sabah İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’a da büyük bir gemi maketi takdim etti. İHH’ya bölgeye yönelik insani yardım çalışmaları için teşekkür eden El Sabah, İHH’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Bülent Yıldırım da El Sabah’a bir plaket takdim ederek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024