İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Libya’ya 7 konteynırlık insani yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Libya’ya göndereceği 7 konteynırlık yardım malzemesi Mersin limanından yola çıkıyor. Mersin Limanından gemiyle gönderilecek 1.068.000 TL değerindeki yardımla birlikte Liby
Libya 23.07.2011

Kaddafi’nin askerleri ve muhalifler arasında büyük çatışmaların yaşandığı Libya’nın Misrata kentinde yaşayan siviller, ülkedeki karışıklık nedeniyle insani yardıma muhtaç durumda. Şehirde tıbbi yokluğun yanı sıra sivil halk yiyecek konusunda da büyük sıkıntılar yaşıyor. Vakfımız çatışmaların yaşandığı ilk günden bu yana bölgede insani yardım çalışmaları yürütüyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı son olarak bölgeye 7 konteynırlık acil yardım malzemesi gönderiyor. Vakfımız, sivil halkın risk altında yaşadığı Misrata’ya içerisinde ilaç, gıda, giyim ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 7 konteynır yardım malzemesi göndererek kriz bölgesinde temel ihtiyaçların karşılanmasına destek olacak.  1.068.000 TL değerindeki 7 konteynır gıda ve ilaç yardımı, Mersin’den gemiyle gönderilecek. Yapılan bu son yardım ile birlikle Libya’ya bugüne kadar yapılan yardım miktarı 7.212.000 TL yi buldu. Yardım malzemeleri bölgeye ulaştıktan sonra Misrata’da bulunan ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde organize edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Online bağış yapmak için tıklayınız.

Banka hesap numaralarımız için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024