İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Mavi Marmara’ya yoğun ilgi
Hayırsever halkımız Mavi Marmara gemisine büyük bir ilgi gösteriyor. Sarayburnu limanında bulunan gemiyi her gün binlerce insan ziyaret ediyor. Gemiye sadece İstanbul içerisinden değil il dışından da
Filistin, Türkiye 28.12.2010

Geçtiğimiz Pazar günü on binlerce kişi tarafından karşılanan Mavi Marmara gemisine hayırsever halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh devam ediyor. Mavi Marmara’yı görmek için binlerce insan Sarayburnu limanına akın ediyor. Çocuk, kadın, yaşlı, erkek, işçi, memur, öğrenci, emekli her yaştan ve her kesimden insanlar, ziyaret saatleri içerisinde gemiye gelerek 31 Mayıs gecesi yaşananları adeta bir kez daha yaşıyor.

Gemideki kan lekeleri ve kurşun delikleri görenleri şaşırtıyor. Vatandaşlar, gemiyi tanınmaz hale getiren İsrail’e tepkilerini dile getiriyorlar.

Geminin mürettebatı ve İHH gönüllüleri, ziyarete gelen vatandaşlara rehberlik ediyorlar.

Bu arada gemiye gösterilen yoğun ilgiden dolayı ziyaret saatleri değiştirildi. Vatandaşlar sabah saat 09.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında Mavi Marmara gemisini ziyaret edebilirler.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024