İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
MEB ile eğitimde iş birliği protokolü
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve İHH İnsani Yardım Vakfı arasında yetim, öksüz ve korunma ihtiyacı olan dezavantajlı gruplar için eğitim alanında iş birliği protokolü imzalandı.
Türkiye 11.06.2021

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve İHH İnsani Yardım Vakfı arasında  Reyhanlı Eğitim Köyü’nde faaliyet gösteren Ebu Ubeyde Uluslararası İmam Hatip Lisesi bünyesinde eğitim gören yetim, öksüz ve korunma ihtiyacı olan dezavantajlı gruplar için eğitim alanında iş birliği protokolü imzalandı.

ihh-meb-protokol-2.jpeg

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışında 13 ülkede 38 yetimhane, 1 çocuk yaşam merkezi ve 1 yetim eğitim merkezi ile yetim çocuklarımıza desteklerinizle hizmet götürdüklerini belirterek: “Aynı şekilde 20 ülkede 44 okul desteğiyle eğitim, öğretim faaliyetleri yürütmekteyiz. İmzaladığımız protokol ile Türkiye’deki ve dünyadaki yetim, öksüz ve korunma ihtiyacı olan dezavantajlı grupların eğitim ve öğretimini kampüsümüz bünyesinde destekleyerek geleceğe umutla bakmalarını murad ediyoruz. Vakıf olarak eğitim faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Projeye desteklerinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ihh-meb-protokol-1.jpeg

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024