İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Yetimler piknikte buluştu
İHH İnsani Yardım Vakfı Yetim Biriminin organize ettiği yetim pikniği İstanbul Çavuşbaşı’nda yapıldı. Pikniğe 250 yetim katıldı.
Türkiye 16.06.2011

Geçtiğimiz hafta sonu İHH İnsani Yardım Vakfı’nın İstanbul’da bakımını üstlendiği yetimler Çavuşbaşı mesire yerinde düzenlenen piknikte bir araya geldiler. Pikniğe 250 yetim ve aileleri katıldı.

Yetimler piknik organizasyonuyla moral ve motivasyon buldular. Kahvaltıyla başlayan programda renkli dakikalar yaşandı. Yetimler piknik alanında çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, ip atlama, mendil kapmaca gibi oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler. Program sonrasında pikniğe katılan tüm yetimlere çeşitli karne hediyeleri verildi.

Siz de bir yetimin elinden tutabilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH’dan 4 ailenin evine tadilat desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı, Siirt’te ihtiyaç sahibi 3, Eskişehir’de ise 1 ailenin evinde tadilat çalışması yaptı. Yenilenen evler, ailelere teslim edildi.
04.07.2025
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için fidan dikti
İHH yetimler için fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında birçok ilde yetim sponsorları adına fidan dikildi.
16.05.2025