İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try₺
usd$
eur€
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try₺
usd$
eur€
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bu Bayram da yetimlerin yüzü gülecek
İHH İnsani Yardım Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı için gerekli tüm hazırlıklarını tamamlıyor. Vakfımız, bu yıl Kurban için belirlediği 95 ülkede yetimleri de unutmayarak, bayramı mutlu karşılamalarına
Afrika, Balkanlar, GüneyAmerika, GüneyAsya, Kafkasya, OrtaAsya, Ortadoğu, Türkiye 10.10.2011

2011 yılı Kurban Bayramı'nda bölgelere gidecek ekiplerimizin her yıl olduğu gibi yine önceliği yetimler olacak. Vakfımız, yetim çocukların bayrama mutlu girmeleri ve bir nebze olsun yetimliklerini unutmaları için dünya genelinde binlerce yetimin bayrama yeni kıyafetlerle girmelerini hedefliyor. 

İHH İnsani Yardım Vakfı, savaş, işgal ve doğal afet gibi nedenlerle yetim kalmış çocuklara destek olmaya devam ediyor. Yaklaşan Bayram nedeniyle dünyanın farklı bölgelerine gidecek olan İHH, bu bölgelerde yetimlerin başını okşayarak, yalnızlıklarına ortak olacak. Dünyanın pek çok yerinde yetimleri giydirecek olan ekiplerimiz, onların Kurban Bayramı'na mutlu girmelerine vesile olacak.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde şu ana kadar 21 bin 741 yetimin elinden tutan Vakfımız, ihtiyaç duyulan bölgelere yetimhaneler inşa ederek, yetimlerin barınma ve eğitim masraflarını da üstleniyor. Kurban dolayısıyla yola çıkacak olan ekiplerimiz Malavi'de inşası devam eden yetimhaneyi ziyaret ederek, çalışmaları takip edecek.

Aynı zamanda Pakistan'da 3 yetimhanesi bulunan Vakfımız, bayramda yetimhanelerin kapısını çalarak, çocuklarımızla bayram sevincini yaşayacak. Somali'deki kuraklık nedeniyle Sponsor Aile Projesi çerçevesinde 2 bin 600 çocuğun bakımını üstlenen vakfımız, bayramda da yetim çocuklarımızın ellerini bırakmayacak.

Siz de bağışlarınızla yetim giydirme projemize destek olabilir, 80TL'lik bir bağışla bir yetime bayramlık elbise hediye edebilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü Gör
Türkiye’den Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne onarım desteği
Türkiye’den Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne onarım desteği
İşgalci İsrail’in şiddetli saldırıları sonucu sağlık tesislerinin tamamına yakınının kullanılamaz hale geldiği Gazze’de insani yardım çalışmalarını sürdüren İHH, önemli bir projeyi hayata geçirdi. Vakıf, saldırılarda ağır hasar gören Şifa Hastanesi’nin Girişimsel Radyoloji Bölümünü kapsamlı bir onarımdan geçirerek yeniden hizmete açtı.
11.09.2026
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye’deki STK’lardan Lübnan’a 1,2 milyar TL değerinde insani yardım
Türkiye, İsrail saldırıları ve derinleşen ekonomik krizle mücadele eden Lübnan halkının yanında olmaya devam ediyor. Türkiyeli STK’lar iş birliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren bölgeye 1,2 milyar TL değerinde insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
31.07.2026
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İHH, Lübnan’da yardım çalışmalarına devam ediyor
İşgalci İsrail’in artan saldırıları sebebiyle tarihinin en büyük insani krizlerinden birini yaşayan Lübnan’da, yerinden edilen siviller için yardım seferberliği sürüyor. "Lübnan Acil Yardım Bekliyor" kampanyası kapsamında çalışmalarına devam eden İHH İnsani Yardım Vakfı, 2026 yılı içerisinde ülkeye 80 konteynerlik insani yardım ulaştırdı.
29.07.2026