İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
“Ortadoğu Okulu” Sertifika Programı başlıyor
Çok kritik bir dönemden geçen Ortadoğu'yu tüm özellikleriyle birlikte anlamak amacıyla düzenlenen Ortadoğu Okulu başlıyor.
Ortadoğu 23.10.2014

Çok kritik bir dönemden geçen Ortadoğu'yu tüm özellikleriyle birlikte anlamak amacıyla düzenlenen Ortadoğu Okulu başlıyor.

8 kasım tarihinde başlayacak olan sertifika programı, Marmara Üniversitesi, Ortadoğu ve Afrika Araştırmacıları Derneği (ORDAF) ve İHH İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin paydaşlığında gerçekleştirilecek.

Üç ay sürecek olan program Marmara Üniversitesi’nin Sultanahmet yerleşkesinde her hafta farklı uzmanların sunumlarıyla yapılacak. Programa değişik üniversitelerden çok sayıda akademisyen ve uzmanın yanı sıra, sahadaki sıcak bilgileri aktaracak çok sayıda gazeteci ve yazar da yer alacak.

Programın koordinatörlüğünü yürüten ORDAF Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, bugünlerde Ortadoğu bölgesinin her zamankinden daha önemli bir hale geldiğini hatırlatarak, söz konusu sertifika programının bir boşluğu doldurmanın yanı sıra, olayları anlamada esaslı bir katkı sağlayacağını belirtti.

İHH İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü Dr. Ahmet Emin Dağ ise programın özellikle genç araştırmacılar için bir fırsat olduğunu belirterek, yaşadığımız bölgeyi öğrenmek için meraklıları programa davet etti.

Başvurularının 3 Kasım 2014'e kadar sürdüğü programda başvuru sonuçları 6 Kasım 2014 günü açıklanacak.

Program içeriğini görmek için tıklayınız. (Başvurular 3 Kasım 2014 tarihine kadar yapılabilir.)

Programa başvurmak için tıklayınız. (Başvuru sonuçları 6 Kasım 2014 tarihinde sitemizden duyurulacaktır.)

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024