İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
“Ortadoğu Okulu” Sertifika Programı başlıyor
Çok kritik bir dönemden geçen Ortadoğu'yu tüm özellikleriyle birlikte anlamak amacıyla düzenlenen Ortadoğu Okulu başlıyor.
Ortadoğu 23.10.2014

Çok kritik bir dönemden geçen Ortadoğu'yu tüm özellikleriyle birlikte anlamak amacıyla düzenlenen Ortadoğu Okulu başlıyor.

8 kasım tarihinde başlayacak olan sertifika programı, Marmara Üniversitesi, Ortadoğu ve Afrika Araştırmacıları Derneği (ORDAF) ve İHH İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin paydaşlığında gerçekleştirilecek.

Üç ay sürecek olan program Marmara Üniversitesi’nin Sultanahmet yerleşkesinde her hafta farklı uzmanların sunumlarıyla yapılacak. Programa değişik üniversitelerden çok sayıda akademisyen ve uzmanın yanı sıra, sahadaki sıcak bilgileri aktaracak çok sayıda gazeteci ve yazar da yer alacak.

Programın koordinatörlüğünü yürüten ORDAF Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, bugünlerde Ortadoğu bölgesinin her zamankinden daha önemli bir hale geldiğini hatırlatarak, söz konusu sertifika programının bir boşluğu doldurmanın yanı sıra, olayları anlamada esaslı bir katkı sağlayacağını belirtti.

İHH İnsani ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Koordinatörü Dr. Ahmet Emin Dağ ise programın özellikle genç araştırmacılar için bir fırsat olduğunu belirterek, yaşadığımız bölgeyi öğrenmek için meraklıları programa davet etti.

Başvurularının 3 Kasım 2014'e kadar sürdüğü programda başvuru sonuçları 6 Kasım 2014 günü açıklanacak.

Program içeriğini görmek için tıklayınız. (Başvurular 3 Kasım 2014 tarihine kadar yapılabilir.)

Programa başvurmak için tıklayınız. (Başvuru sonuçları 6 Kasım 2014 tarihinde sitemizden duyurulacaktır.)

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024