İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Pakistan eyalet Başbakanı’ndan İHH’ya ziyaret
Pakistan Gilgit - Baltistan eyalet Başbakanı Seyid Mehdi Shah vakfımıza nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Pakistan, Türkiye 14.03.2014

Pakistan Gilgit - Baltistan eyalet Basbakani Seyid Mehdi Shah ve Pakistan İstanbul Başkonsolosu Zahid Raza vakfımıza nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başbakan Seyid Mehdi Shah vakfımızı yönetim kurulu üyesi Hüseyin Oruç ve Genel sekreter Yaşar Kutluay ile bir görüşme yaptı.

Başbakan Seyid Mehdi Shah, İHH’nın pakistan’da uzun zamandan beri çalışmalar gerçekleştirdiğini ve bunları yakından takip ettiklerini belirtti. İHH’nın yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür eden Mehdi Shah bu çalışmaların iki kardeş halk arasındaki bağları daha da güçlendirdiğini dile getirdi. Pakistan halkının herhangi bir sıkıntısı olduğunda ilk yardıma koşanlardan birisinin İHH olduğunu ifade eden Mehdi Shah, ‘yapmış olduğunuz yardım çalışmalarının yanı sıra Pakistan’da gerçekleştirdiğiniz kalıcı projeler ile de halkımıza hem yol gösteriyor hem de takdirini kazanıyorsunuz’ dedi.

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç da vakfımızın Pakistan’da bugüne kadar yapmış olduğu yardımları anlatırken yapılan ve yapılmakta olan kalıcı projeler hakkında da detaylı bilgi verdi.

Görüşmenin sonunda Hüseyin Oruç Pakistan Gilgit - Baltistan eyalet Basbakani Seyid Mehdi Shah’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederken bir plaket takdim etti. Hüseyin Oruç, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Zahid Raza’ya da İHH’nın çalışmalarının anlatıldığı bir tanıtım kiti hediye etti.

İlgili haberler
Tümünü gör
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024