İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kardavi’nin Kudüs kitabına büyük ilgi
İslam Âlimi Yusuf El Karadavi’nin Kudüs isimli kitabına Şanlıurfa’da büyük bir ilgi gösterildi. Kudüs kitabından 8 bin adet satıldı. Geliri ise Filistin’e ulaştırılmak üzere İHH’ya bağışlandı.
Filistin, Ortadoğu, Türkiye 30.04.2010

Balıklı göl girişinde kurulan standa ünlü İslam Âlimi Yusuf El-Karadavi’nin ‘‘Kudüs’’ adlı eserinin satışı yapılıyor. 5 TL’ye satılan kitaptan 8 bin adet satıldı. Gemilerin kalkacağı tarihe kadar bu sayının 15 bini bulması hedefleniyor.   Şanlıurfa İHH Gönüllüleri Gazze’ye gidecek gemiler için yoğun bir şekilde çalışıyor. Şanlıurfa gönüllüsü Behçet Atilla, ‘‘Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ çalışmasına destek vermek için konferans, seminer ve sergiler organize ettiklerini belirtti. Atilla, kitap satışıyla da çalışmaya maddi destek sağlamak istediklerini ifade etti. Şanlıurfa gönüllüleri yakın zamanda gıda kermesi açmayı planlıyorlar. 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022