İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Gazze-Cebaliye Belediyesi’ne Dozer Alımı Projesi
22 gün süren İsrail saldırılarında yerle bir olmuş binaların enkazları imkânsızlıklar nedeniyle hâlen kaldırılamamıştır.
Filistin, Ortadoğu 13.01.2010

Gazze’nin 220.000 nüfuslu Cebaliye bölgesi Aralık 2008’de başlayan ve 22 gün süren İsrail saldırılarında yerle bir olmuş ve imkânsızlıklar nedeniyle bölgede işgalci İsrail tarafından yıkılan yapıların enkazları hâlen kaldırılamamıştır. Proje kapsamında belediyeye hibe edilmek üzere bir dozer alınması planlanmaktadır. Bu dozerin hem enkazların kaldırılmasında hem de tarlaların düzeltilerek tarıma uygun hâle getirilmesinde kullanılması planlanmaktadır. 

 

Proje Adı: Gazze-Cebaliye Belediyesi’ne Enkazların Kaldırılması İçin Dozer Alımı Projesi

Proje Maliyeti: 65.000€ 

Ülke: Filistin- Gazze

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH Mali’de 2 cami ve 1 su kuyusu açtı
İHH, Batı Afrika ülkesi Mali’de inşa ettiği 2 caminin açılışını yaptı. Vakıf ayrıca, 1 su kuyusunu da hizmete açtı.
22.05.2025
İHH yetimler için 160 bin fidan dikti
İHH yetimler için 160 bin fidan dikti
İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında 22 ilde 160 bin fidan dikildi.
16.05.2025
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH’nın 2. İyilik Gemisi Sudan’a ulaştı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan ve içerisinde 1605 ton ağırlığında 110 konteynerlik yardım malzemesi bulunan "2. İyilik Gemisi" Port Sudan Limanı'na ulaştı.
04.05.2025