İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Sancak’tan Somali’ye insani yardım
Balkanlar’da Bosna-Hersek ve Kosova arasında stratejik bir coğrafyada yer alan ve Soğuk Savaş dönemi akabinde her iki ülkede yaşanan savaş ortamından direkt olarak etkilenen Sancak’ta Somali için yard
Somali 29.11.2011

Açlık ve kuraklığın vurduğu Somali’ye dünya genelinde yardım organizasyonları yapılmaya devam ediliyor. Son olarak Sancak’ın Novi Pazar kentinde Bereket Vakfı ve Svetianik Vakfı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği yardım çalışmasında toplanan nakdi yardımlar Somali’ye gönderiliyor.

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Somali’deki çalışmalarından etkilenerek, Sancak’ta bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Bereket Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Avdiya Salkoviç, vakfımıza gelerek toplanan yardım miktarını Somali’ye gönderilmek üzere yetkililere teslim etti.

Salkoviç, “Türkiye halkının Somali’ye yaptığı yardımları heyecanla izledik. Gerçekten ümmet için büyük bir örnek teşkil ettiniz. İHH ve diğer yardım kuruluşları Somali’de çok büyük işler başardı. Biz bundan çok etkilendik. Bizim coğrafyamızda da çok ciddi miktarda yoksul insanlarımız bulunmasına rağmen kardeşlik vazifemizi yapmak istedik.” dedi.

AFRIKA yazıp 3072'ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024