İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Sudan’a sağlık desteği
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Sudan’ın Ankara Büyükelçiliği iş birliği ile Sudan'ın yeni tip koronavirüsle mücadelesine destek amacıyla toplanan koruyucu malzemeler sağlık çalışanlarına ulaştırıldı.
Sudan 14.12.2020

'Sudanlı Sağlık Çalışanlarına Kişisel Koruyucu Ekipman Yardımı' adı altında kampanya başlatan İHH İnsani Yardım Vakfı, 16 bin koruyucu gözlük, 16 bin N95 maske, 16 bin koruyucu siperlik ve 16 bin laminasyonlu önlükten oluşan toplamda 64 bin adet koruyucu ekipmanı bölgeye ulaştırdı.

Bölgede zorlu şartlar altında sağlık hizmeti vermeye çalışan sağlık çalışanlarının mücadelesine destek veren İHH, kardeş Sudan halkının yanında olmaya devam edecek.

fotograflar-14.jpeg

Ölü sayısı artıyor

Dünya genelinde 1.6 milyon insanın ölmesine sebep olan koronavirüs, Sudan halkını da olumsuz etkiliyor. Yeni tip koronavirüs tespit edilenlerin sayısının 21 bin 386'ya çıktığı Sudan'da, şu ana kadar bin 347 kişi yaşamını yitirdi.fotograflar-18.jpeg

Sudan’da 15 yıldır insani yardım faaliyetlerini sürdüren İHH, bu zorlu salgın sürecinde de kardeş ülkede birçok alanda insani yardım faaliyetlerini sürdürecek.

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024