İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Terörden arındırılan bölgelere 14 TIR yardım
İzmir İHH İnsani Yardım Derneği, Memur-Sen İzmir Temsilciliği’nin destekleriyle 14 TIR dolusu yardım malzemesi topladı. Yardımlar, Zeytin Dalı Harekatı sonrasında temizlenen bölgelerde yaşayan sivil halka ulaştırılacak.
Suriye 09.02.2018

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'na, Ege Bölgesi'nin desteği devam ediyor. Bu kapsamda İzmir İHH İnsani Yardım Derneği, Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği’nin destekleriyle Afrin bölge halkına 14 TIR insani yardım malzemesi gönderdi.

Yardımlar, cuma namazı sonrasında Gaziemir Gülhane Camii’nin önünden dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan İzmir İHH Başkanı Rasim Çağlar, İzmir’den bölgeye 112’nci yardım TIR’ını gönderdiklerini belirtti.

1.jpg

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina ise “Mehmetçiklerimiz tarafından temizlenerek sivil halkın tekrar yerleştirildiği köylere İzmir'den yardım TIR’larımızı uğurluyoruz. Memur-Sen, 1 milyon üyesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin aldığı tüm kararların yanındadır. Bu doğrultuda 11 iş kolundaki sendikalar olarak Memur-Sen'in çıktığı infak ve irfan çalışmalarında model olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi de, "Afrin'de yapılan çalışmalarla ilgili Türkiye'nin dört bir yanından destek geldiğini görmekteyiz. Dularımız da bu yardımlarla birlikte gidiyor" dedi.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

5.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022