İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Mersinde 2 bin 500 kişiye giysi yardımı
İhtiyaç sahiplerini giydirmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Mersin’de aralarında yetim çocukların da bulunduğu 2 bin 500 kişiye giyecek yardımı yapıldı.
Türkiye 15.02.2010

İhtiyaç sahipleri giyimin yapıldığı mağazaya gelerek ihtiyaç duydukları giysileri aldılar. Vakfımızın Mersin’deki faaliyetlerini gönüllü olarak organize eden Akdeniz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melikşah Yalçınkaya, İHH’nın bölgede yaptığı çalışmalardan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yalçınkaya, İHH tarafından dağıtılmak üzere Mersin’e bir kamyon dolusu giyecek malzemesi gönderildiğini belirterek şunları söyledi: “İHH İnsani Yardım Vakfı, hem yurt içinde, hem de yurt dışında gerçekleştirdiği projeler ile rüştünü ispat etmiş durumda. Mersin gibi gelir düzeyi düşük aile ve yetim sayısının çok yüksek olduğu bir ilde böyle bir faaliyeti yürütmenin zorluklarını ve gönül huzurunu bir arada yaşıyoruz. Bu yüzden mümkün olduğu kadar fazla aileye ve yetime ulaşmaya çalışıyoruz. Yardım faaliyetlerimizi giyimle sınırlı tutmayıp belli aralıklarla gıda, kurban bayramında et, okul dönemlerinde de eğitim yardımı olarak sürdürüyoruz. Sahip olduğumuz imkânların paylaştıkça artacağına inanıyoruz.”

Siz de ihtiyaç sahiplerini giydirebilirsiniz

İHH, kendisine yapılan ayni bağışları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Hayırseverlerin yapmış olduğu eşya bağışları, kamyon ve Tırlara yüklenerek Anadolu’nun çeşitli illerindeki fakir ailelere dağıtılıyor. Giysi bağışında ikinci el bağış kabul edilmiyor. Siz de ayni ve nakdi bağışlarınızla vakfımızın bu çalışmasına katkıda bulunabilirsiniz. Bir veya birden fazla ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olabilirsiniz. Bilgi için telefon numarası: 0212 631 21 21 


İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022