İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Pakistan’dan Suriye’ye 10 konteyner yardım malzemesi
İHH’nın Pakistan’daki partner kuruluşu Khubaib Vakfı, Suriye için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan 10 konteyner yardım malzemesini Türkiye’ye gönderdi.
Pakistan, Suriye 03.04.2017

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Pakistan’daki partner kuruluşu Khubaib Vakfı, Suriye için Pakistan’da bir yardım kampanyası başlattı.

 Pakistan'da yardım faaliyeti yürüten Khubaib Vakfı, Suriye'deki savaştan etkilenen insanlara 10 “Konteyner”  yardım malzemesi topladı.  

img_6758.jpg

Pakistan genelinde başlatılan kampanya kapsamında Karaçi’den 6 konteyner, İslamabad, Lahor, Gujranwala ve Rawalpindi’den 1’er konteyner deniz yoluyla Türkiye’ye gönderildi. Pakistan’da gemilere yüklenen yardım malzemeleri Mersin Limanına ulaştıktan sonra buradan Suriye’ye götürülecek. Hazırlanan konteynerlerda havlu, kıyafet, battaniye, pirinç ve ameliyathane teçhizatı bulunuyor.  

Yardım malzemelerinin uğurlama törenine İslamabad Belediye Başkan Yardımcısı Choudry Rıffat Javed ve Khubaib Vakfı yetkililerinden Shihul İslam, Mufti Muhammad Taqi Usmani katıldı.

20170221_162110.jpg

Yeni yardımlar için kampanya başlatıldı

Bunlarla birlikte Pakistan genelinde Suriye için fırın kurulum ve işletimi, dul kadınlara kira desteği, ihtiyaç sahibi ailelere iş kurmaları için sermaye desteği, yetimhanelerin aylık ihtiyaçlarının karşılanması ve yetim sponsorluğu gibi birçok kampanya başlatıldı.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

img_6903.jpg

 

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gazze’de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlardan
İHH, Gıda Güvencesi Sektörü’nde Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre Gazze'de günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan uluslararası kuruluşlar arasında yer aldı. Çalışmalarını sürdüren vakıf, Dünya Gıda Programı (WFP) ile birlikte Ramazan’da da her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikramında bulunuyor.
18.03.2024
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024