İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
105 yetim gönüllerince eğlendirildi
Başakşehir İHH tarafından Şamlar Tabiat Parkı’nda düzenlenen 4. Geleneksel Yetim Pikniği’ne 105 yetim ve ailesi katıldı. Piknikte yetimler, gönüllerince eğlendi.
28.06.2018

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın dört bir tarafında yaptığı insani yardım çalışmalarının dışında imza attığı projelerle yetimlere umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başakşehir İHH Kadın Kollarınca düzenlenen ve Başakşehir Belediyesinin desteklediği 4. Geleneksel Yetim Pikniği’ne 105 yetim ve ailesi katıldı. Şamlar Tabiat Parkı’ndaki İzci Kampında düzenlenen piknikte yetimler gönüllerince eğlendi.

6f5a1619.jpg

İHH bağışçılarının destekleriyle tüm masrafları karşılanan piknikte yemek ikramlarının yanında yetimlere çeşitli oyunlar oynatıldı. Çocuklar, halat çekme, karpuz yeme yarışması ile hünerlerini sergilerken şişme oyun parkı, tırmanma parkuru ve Fly Fox gibi yapay oyun alanlarında ter döktü. Başakşehir ile Küçükçekmece’de ikamet eden ve İHH’nın Sponsorluk Sistemi kapsamında sürekli olarak desteklenen yetimlere piknik sonunda futbol topu ve çeşitli hediyeler verildi.

6f5a1448.jpg

Unutulmayacak bir piknik

Yetim ve ailelerine yönelik olarak böyle bir pikniği neden düzenlediklerini anlatan Başakşehir İHH Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şimşekçakan, şunları söyledi:

img_4395.jpg

“Ailelerle birlikte güzel vakit geçirmek için bu etkinliği düzenledik. Buraya katılan ailelerimiz külfet olmasın diye çok fazla dışarı çıkamayan insanlar. Davetimiz üzerine severek kabul ettiler ve pikniğimize katıldılar. Biz İHH olarak onları evlerinden aldık ve bu alana getirdik. Piknik sonunda da tekrardan hepsini yine evlerine bırakacağız. Bu onlar için unutamayacakları büyük bir etkinlik oluyor.”

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

img_4368.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024