İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
11 ilde 50 genç kıza çeyiz yardımı
İHH, ihtiyaç sahibi genç kızlara çeyiz seti yardımında bulunuyor.
Türkiye 18.09.2012

İHH İnsani Yardım Vakfı evlilik hazırlığı yapan ihtiyaç sahibi genç kızlara çeyiz seti yardımında bulunuyor. Son olarak İHH gönüllüsü bir hayırsever tarafından bağışlanan 50 adet çeyiz setinin dağıtımı yapıldı.

Hayatın en önemli dönemlerinden biri olan evliliğe adım atarken çeyiz hazırlamakta zorlanan yoksul ve kimsesiz gençler için başlatılan çeyiz seti kampanyasına hayırseverlerin ilgisi sürüyor. Bağışlarla hazırlanan 50 adet çeyiz seti daha, geçtiğimiz günlerde 11 ilde yetim ya da ihtiyaç sahibi genç kızlara ulaştırıldı.

Şanlıurfa, Kayseri, Sakarya, Adana, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Bitlis, Sivas, Balıkesir ve Elazığ’da evlilik hazırlığı içinde olan 50 genç kıza ulaştırılan çeyiz setlerinin içerisinde pike-nevresim takımı, salon takımı, sofra takımı, masa örtüsü, havlu, seccade gibi bir evin ihtiyaç duyacağı çok sayıda eşya bulunuyor.

Online Bağış yapmak için Tıklayın

Banka Hesap Numaraları için Tıklayın

Bağışçılarımız cep telefonlarınızın mesaj bölümüne
 CEYIZ yazıp 3072'ye göndererek kampanyaya 5 TL katkıda bulunabilirler.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024