İHH İnsani Yardım Vakfı
Ana Menü
Biz kimiz
Ne yapıyoruz
Ne yapabilirsiniz
Oturum aç
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
Bağış Yap
Türkçe
Türkçetr
Englishen
العربيةar
TRY
try
usd$
eur
gbp£
XFacebookInstagramYouTube
13’üncü Yetim Dayanışma Gecesi Kocaeli’de gerçekleştirildi
İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi öncülüğünde düzenlenen 13’üncü Yetim Dayanışma Gecesi, Bangladeş’teki yetim çocuklara umut olmak amacıyla Kocaeli’de gerçekleştirildi. Program kapsamında elde edilen gelir, Bangladeş’te bulunan bir yetimhanenin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.
Bangladeş 24.12.2025

Kocaeli’de geleneksel hale gelen Yetim Dayanışma Gecesi, bu yıl 13’üncü kez düzenlendi. İHH Kocaeli Şubesi öncülüğünde; TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği, KİHMED ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa yoğun katılım sağlandı. Moderatörlüğünü Orhan Karaağaç’ın üstlendiği programa Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İHH Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda katılımcılar, “TUĞLA” yazarak 4072 ve 3072 numaralarına SMS göndererek bağış kampanyasına destek verdi.

3.jpg

Umre hediyesi verildi

Yetimler adına düzenlenen gecede, yetimlik temasını konu alan “Bakar mısınız?” isimli kısa film izleyicilerle buluşturuldu. Sanatçı Veysel Çelikdemir’in sahne aldığı kum sanatı gösterisi büyük ilgi görürken, programda konuşmacı olarak Prof. Dr. Mehmet Emin Ay katılım sağladı. Ayrıca Grup İslami Direniş’in seslendirdiği ezgilerle duygu dolu anlar yaşandı.

4.jpg

Program sonunda, Bangladeş’teki yetim çocuklar için yapılan bağışların sevincine ortak olmak amacıyla düzenlenen çekilişle iki katılımcıya Umre hediyesi takdim edildi. Gecede toplanan tüm bağışların, Bangladeş’teki yetim çocukların barınma, eğitim ve temel yaşam ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağı belirtildi.

1.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı, dünyanın farklı coğrafyalarında yetim çocuklara yönelik destek çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İstanbul’da yüzlerce araçla Gazze konvoyu
İstanbul’da yüzlerce araçla Gazze konvoyu
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Gazze’ye destek için araç konvoyu düzenlendi. Maltepe Sahilinden başlayıp Bağdat Caddesi üzerinden Fenerbahçe Stadı’na kadar devam eden konvoya yüzlerce araç katıldı.
02.04.2026
STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki
STK'lardan bölgemizde yapılan işgal ve saldırılara sert tepki
Filistin’e Destek Platformu bileşenleri, bölgede artan askeri hareketlilik ve saldırılara karşı basın açıklaması yaptı. Fatih’te bulunan Neslişah Sultan Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın açıklamasında, bölge halklarının iradesini yok sayan politikalara sert tepki gösterildi.
İstanbul
27.03.2026
İHH Türkiye'de 4 bin çocuğa bot ve mont dağıttı
İHH Türkiye'de 4 bin çocuğa bot ve mont dağıttı
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2026 yılı yurt içi kış çalışmaları kapsamında 26 ilde kapsamlı bir yardım faaliyeti gerçekleştirdi. Çalışma çerçevesinde 4 bin çocuğa mont ve bot dağıtıldı. Ayrıca, 1200 aileye de nakdi destek verildi.
24.03.2026