İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü
Azim ve fedakarlıkları ile dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışan, bu uğurda hayatını kaybeden, yaralanan tüm insani yardım çalışanlarının 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü’nü kutluyoruz.
19.08.2021

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca insan savaşlardan, afetlerden ve krizlerden etkilenip hayatını kaybediyor veya evinden, yurdundan olup mülteci konumuna düşüyor. İHH İnsani Yardım Vakfı çalışanları ve gönüllüleri 1992 yılından bu yana 123 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor, ihtiyaç sahibi insanlara umut oluyor. Hayatta kalmaya ve güvenli bir ortamda yaşamaya çalışan ihtiyaç sahiplerine zor şartlarda yardım ulaştıran milyonlarca insani yardım çalışanı var. 

Afganistan’da insani yardım çalışmaları yürütürken uçak düşmesi sonucu şehit olan gönüllümüz Bahattin Yıldız ve vakfımızın Asya sorumlusu Faruk Aktaş, Mavi Marmara gemisiyle Filistin’e insani yardım ulaştırmaya çalışırken İsrail’in saldırısı sonucu vefat eden on şehidimiz ve isimlerini zikredemediğimiz nice insan var. Azim ve fedakarlıkları ile dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye çalışan, bu uğurda hayatını kaybeden, yaralanan tüm insani yardım çalışanlarının 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü’nü kutluyoruz.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
Suriye’ye 2 bin 460 hisse kurbanlık
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin çeşitli bölgelerinde 2 bin 460 hisse kurbanlık kesimi yaparak, etlerini savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
16.06.2024
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Tarladan çadır kentlere ilk mahsul heyecanı
Şam Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde yerli tohum üzerinde yapılan çalışmalar sonrası seralarda yetiştirilen tarım ürünleri ilk mahsulünü verdi.
11.06.2024
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İdlib’teki kamplara dayanıklı ekmek yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ili kırsalındaki kamplarda yaşayan ailelere, Bingöl İHH tarafından gönderilen 185 bin paket dayanıklı ekmek dağıtıldı.
31.05.2024